Easyroad för vagnparksadministratörer gör det enkelt att hålla koll på företagets fordon och hur de används. Ni behöver aldrig oroa er för att missa att lämna in uppgifter till Skatteverket igen. All information, som inrapporterade resor från förare och fordon i vagnparken, samlas i ett och samma verktyg och visas upp i överskådliga och lättmanövrerade vyer. Det går snabbt och enkelt att sammanställa körjournaler, bränsleförbrukning och miljörapporter. Uppgifter som till exempel mätarställning och eventuella felkoder visas per fordon.

Med hjälp av tillvalen realtidspositionering och geofence kan företaget snabbt se var fordonen befinner sig just nu. Det underlättar så klart när man behöver skicka närmaste fordon till ett uppdrag eller ta fram vilka platser och kunder som besökts.

I Easyroads vy för administratörer sammanställs automatiskt all information från företagets fordon i grafer som är lätta att förstå. Vyn visar t.ex.information om tomgångskörning, körd sträcka samt bränsleförbrukning och CO2-utsläpp per månad.

Dash

 

Företaget får full koll på utförda resor som föraren rapporterat in via appen och kan enkelt och snabbt ta fram körjournal samt bränsle- och miljörapporter på samtliga fordon. Med realtidpositionering och geofencefunktioner kan företaget snabbt se var fordonen är just nu och vilka platser eller kunder de har besökt.

karta

 

I administrationsläget kan du som har ansvar för en större vagnpark även dela upp företaget i olika fordonsgrupper och skapa användare med olika gruppbehörigheter. Användarna kan snabbt ta fram rapporter och se information om de fordon de är ansvariga för.

Resor

 

Klickar du på ett fordon får du upp detaljerade uppgifter som position, mätarställning, eventuella felkoder och information om fordonet hämtat från Transportstyrelsen.vpadmin_detaljer