Att ha bilen i mobilen med hjälp av Easyroad körjournal gör livet lättare för förare och vagnparksägare. Men många användare har saknat den fysiska kategoriknappen som gjorde det enkelt att innan resan bestämma om man kör privat eller i tjänst. … Continued

Easyroad körjournal widget

Att ha bilen i mobilen med hjälp av Easyroad körjournal gör livet lättare för förare och vagnparksägare. Men många användare har saknat den fysiska kategoriknappen som gjorde det enkelt att innan resan bestämma om man kör privat eller i tjänst. Med den nya Easyroad-versionen kan du få denna knapp i mobilen i form av en smart widget.

”Vi utvecklade Easyroad för att göra fordonsvardagen lättare både för tjänstebilsförare och yrkeschaufförer. Nu blir det ännu enklare”, säger Erik Bengtsson, produktchef på KG Knutsson.

Uppdateringen gör att användaren snabbt och enkelt kan byta kategori mellan ”privat” och ”tjänst” utan att behöva starta upp appen i mobilen. Funktionen är valfri att installera i mobilen, det går givetvis fortfarande bra att hantera kategorival utefter ett förbestämt schema.

screenshot_android-iOS_2_600x400

”Körjournalen kan nu hanteras precis som den gamla hederliga körjournalknappen i bilen. Många tjänstebilsförare kommer att spara mycket tid i hantering och redigering av resor som annars tidigare gjordes i efterhand.”

En annan nyhet i Easyroad körjournal är att inrapporterade resor i appen kan låsas och förhindra vidare redigering av användaren. Resorna kan låsas upp av den ansvariga på företaget i Easyroads administrationsvy. ”Funktionen gör så att det inte blir några oklarheter och diskussioner om vad en användare har rapporterat in för resor och sträckor gentemot löneersättning.” avslutar Erik Bengtsson.

Här hittar du instruktionerna för hur du installerar widgeten.