I dagarna har en uppdaterad version av Easyroad-appen släppts. Den nya versionen innehåller förutom nya funktioner för körjournalen även ett par buggfixar. Easyroad är en tjänst för att underlätta både den professionelle- och vardagsförarens fordonsvardag. I den tillhörande appen har … Continued

I dagarna har en uppdaterad version av Easyroad-appen släppts. Den nya versionen innehåller förutom nya funktioner för körjournalen även ett par buggfixar.

Easyroad är en tjänst för att underlätta både den professionelle- och vardagsförarens fordonsvardag. I den tillhörande appen har föraren möjlighet att sköta sin körjournal, reglera Calix bilvärme och kontrollera bilens hälsostatus.

Uppdateringen av appen fokuserar på körjournalsfunktionen
För att det ska bli lättare att sortera resorna i Easyroad har filtret fått fler funktioner. I själva listvyn finns det ett nytt toppfält så man kan se sina förval. Användaren kan välja att dölja kategorier, som till exempel resor som redan är klarmarkerade. Det finns numera två snabbval för föregående respektive innevarande månad, det är trots allt oftast de som är aktuella vid inrapportering. Flera av funktionerna hanteras med en enkel swipe åt sidan. Swipe vänster för att kategorisera resan som privat, tjänst eller faktureras, swipe höger för att lägga till ett ärende.

Kicka på bilden för att förstora

24944_Easyroad-UppdateradeVyer_1500x1651
Nya funktioner i Easyroad