Oavsett om du åker ut till kund eller kör barnen till dagis så är Easyroad för dig. Easyroad är en app som gör fordonsvardagen lättare både för privatbilister, tjänstebilsförare och yrkeschaufförer. Med sitt unika utbud av integrerad körjournal och värmestyrning underlättar den … Continued

Oavsett om du åker ut till kund eller kör barnen till dagis så är Easyroad för dig. Easyroad är en app som gör fordonsvardagen lättare både för privatbilister, tjänstebilsförare och yrkeschaufförer. Med sitt unika utbud av integrerad körjournal och värmestyrning underlättar den för alla typer av förare.

Komfort och koll på läget
Med appen kan du kontrollera bilens hälsa. Hur mår egentligen batteriet? Kan jag ändra mitt körbeteende och sänka CO2-utsläppet? Med Easyroad får du statistiken du behöver.

För dig som kör i tjänsten skapar Easyroad ett lugn. Tack vare den digitala körjournalen slipper du både pappersarbetet och oron för Skatteverkets kontroller. Du rapporterar in din körning till arbetsgivaren med ett knapptryck. Dessutom kan du enkelt skilja på det du kör privat och i tjänsten. Att lägga in ett körschema eller kategorisera en resa i efterhand är lätt gjort med appen.

En bil som är varm från start är inte bara skönare, det gör dig även till en bättre förare. Du får fri sikt och full koll runtom bilen, och din bylsiga vinterjacka kan du lägga i baksätet. Lägg in automatisk start av bilvärmen ett visst klockslag eller aktivera värmen omedelbart, oavsett var du befinner dig. Easyroad rapporterar under tiden kupéns temperatur till mobilen.

Lite om oss som skapat Easyroad
Bakom utvecklingen av Easyroad ligger KG Knutsson AB (KGK) och Calix. KGK är sedan 1946 generalagent för flera av världens största och bästa tillverkare av reservdelar och tillbehör till bilar och båtar. Företaget är familjeägt och finns förutom i Sverige även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Calix är en svensk producent av bilvärme och etablerade sig på 1950-talet. All utveckling och merparten av produktionen sker fortfarande i Eskilstuna. Därifrån levererar man direkt till flera biltillverkare som monterar in Calix bilvärme på löpande bandet.